Main Content

In 2014, (before Halo and the Highworth Trust formed its current partnership)  the Centre developed the changing facilities moving to a more family friendly ‘communal’ village changing layout.  When issues with the flooring and drainage came to light Halo immediately contacted the building contractors who undertook the work to discuss urgent repairs. It transpired that the company is no longer trading which is the reason for the slow progress.

 Sport England is offering support and has appointed another company to investigate. Initial findings suggest that the original design was not appropriate for a busy changing room serving a community swimming pool.

In the meantime Halo’s technical team are putting into place short term remedial fixes but the long term solution is dependent on additional funding. Once this has been secured Halo will manage the work ensuring it is done to the correct specifications and standards it demands for its customers.